Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ:«Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ» ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»


Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΜ-Θ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ

«Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ» ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»


Συνάντηση εργασίας με τον απερχόμενο ΑΜ-Θ Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη είχε σήμερα (16.06.14) στην Κομοτηνή ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ», του οποίου είναι επικεφαλής.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Πολιτευτής των ΑΝΕΛ Ροδόπης Κώστας Βουζουκίδης και ο Πολιτευτής ΑΝΕΛ Καβάλας Γιώργος Τσακίρης. (Και οι δύο υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες με τον Τέρενς Κουίκ).

Η συζήτηση είχε ως βάση το Πρόγραμμα της Περιφέρειας 2014 - 2020, κυρίως σε σχέση με το ΕΣΠΑ. Επεκτάθηκε, όμως, και σε σημαντικά ζητήματα, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, η ΕΟΖ, ο χρυσός, τα αντιπλημμυρικά του Έβρου, τα Κέντρα Πρώτης Υποδοχής Λαθρομεταναστών κλπ.

Συμφωνήθηκε, εν όψει μιας διευρυμένης σύσκεψης που θα γίνει την άλλη εβδομάδα, με την συμμετοχή νεοεκλεγμένων ΑΜ-Θ Δημάρχων και των Επικεφαλής των Περιφερειακών Συνδυασμών που κατέβηκαν στις Εκλογές, να υπάρξει και νέα συνάντηση του Άρη Γιαννακίδη με τον Τέρενς Κουίκ.

Επίσης, συμφωνήθηκε να υπάρξει και ξεχωριστή συνάντησή του με τους Γενικούς Διευθυντές της Περιφέρειας, για πιο εξειδικευμένη παρουσίαση των πιο σημαντικών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, που θα «τρέξουν» τα επόμενα χρόνια για την Περιφέρεια.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Η συνάντηση με τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη ήταν πολύ χρήσιμη. Έγινε σε πολύ καλό κλίμα κι έχω την εντύπωση ότι και οι δυο χρησιμοποιήσαμε τη γλώσσα της αλήθειας.

Πιστεύω ότι ανταλλάξαμε χρήσιμες απόψεις για πολλά σημαντικά ζητήματα, που αφορούν στην Περιφέρεια, έτσι ώστε ο Συνδυασμός εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, του οποίου είμαι επικεφαλής, να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα. Όχι μόνο για την διευρυμένη σύσκεψη της επόμενης εβδομάδας, αλλά και για τις ευθύνες που αναλαμβάνουμε από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, ξεκαθαρίζοντας από ΤΩΡΑ, ότι λευκή επιταγή ο Συνδυασμός μας δεν δίνει σε κανέναν στα καθήκοντα που θα ασκήσουμε στην επόμενη πενταετία στην ΑΜ-Θ Περιφέρεια.

Φυσικά εγγυώμεθα πλήρη στήριξη σε οτιδήποτε σχέδιο είναι θετικό για τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Μετά την Κομοτηνή ο Τέρενς Κουίκ με τον Γιώργο Τσακίρη επισκέφτηκαν την Ξάνθη κι είχαν συνεργασία με τα τοπικά στελέχη του Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Αργά το απόγευμα θα έχουν και αντίστοιχη συνεργασία και στην περιοχή της Καβάλας.

Στη φωτογραφία:

Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, ο Τέρενς Κουίκ και οι Κώστας Βουζουκίδης και Γιώργος Τσακίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου