Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΡΕΣΤΗ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17/06/2014

ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΡΕΣΤΗ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

Στην επιμνημόσυνη δέηση για τους φονευθέντες αστυνομικούς την ώρα του καθήκοντος, παρέστη σήμερα το πρωί (17.06.14) ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Τέρενς Κουίκ.

Η επιμνημόσυνη δέηση έγινε στα Άνω Πατήσια, στο σημείο, όπου πριν από πέντε χρόνια ο Υπαρχιφύλακας Νεκτάριος Σάββας δολοφονήθηκε με τον πιο άνανδρο τρόπο από την Σέχτα.

Ταυτόχρονα τιμήθηκε και η μνήμη του Αστυφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου, που δολοφονήθηκε πέρυσι στο Δίστομο από ποινικά παρακλάδια της εγχώριας τρομοκρατίας.

Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης κι απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Ανθρωποειδή. Ανθρωπάκια. Άνανδροι. Καθάρματα. Αυτοί είναι οι εγχώριοι υπηρέτες της τρομοκρατίας.

Από το 1989, όταν τα καθάρματα της τρομοκρατίας δολοφόνησαν, χτυπώντας πισώπλατα, τον αείμνηστο Παύλο Μπακογιάννη, ξεκίνησα εναντίον τους έναν μοναχικό δημοσιογραφικό αγώνα για πολλά χρόνια. Μετά την σύλληψη ορισμένων στελεχών της «17Ν», ακολούθησαν κι άλλοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι.

Ζητώ από όλα τα ΜΜΕ να μην υποστείλουν την σημαία και να εντείνουν τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, στέλνοντας το μήνυμα σε αυτά τα καθάρματα ότι η Δημοκρατία δεν τους φοβάται και δεν εκβιάζεται.

Επίσης να στείλω το μήνυμα σε ορισμένους, ότι θα πρέπει να σέβονται τον αστυνομικό που πέφτει θύμα την ώρα του καθήκοντος. Και ότι δεν είναι ο «μπάτσος», όταν υπερασπιζόμενος την Δημόσια Ασφάλεια, πράττοντας το καθήκον του, υπερασπιζόμενος τους Έλληνες πολίτες αλλά ακόμη και αυτοαμυνόμενος, τον οδηγούν στο σκαμνί του κατηγορούμενου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου