Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

 
Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΥΠΙΔΗΟ πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, τον οποίο συνεχάρη για την εκλογή του.

Συζήτησαν θέματα που αφορούν την Δυτική Μακεδονία με πρώτο το θέμα που αφορά την λεγόμενη μικρή ΔΕΗ, όπως και τα θέματα των υδάτων και του ορυκτού πλούτου.

Μετά την συνάντηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:

«Συμφωνήσαμε με τον κ. Καρυπίδη ότι τα θέματα της ενέργειας είναι εθνικά θέματα και δεν μπορεί η ενεργειακή πολιτική της χώρας να ασκείται από ιδιώτες. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε την πρόταση του νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για ειδικό τιμολόγιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με έκπτωση 30% στα νοικοκυριά και 50% στις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου