Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποτελούμε την αιχμή του δόρατος για τα δικαιώματα των συνταξιούχων, την επιστροφή των συντάξεών τους στα επίπεδα πριν την κρίση και πάνω απ’ όλα, για τη διασφάλιση της αξιοπρέπειάς τους»

Το «παρών» στο πανελλήνιο συλλαλητήριο σωματείων συνταξιούχων στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών έδωσαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με κλιμάκιό τους με επικεφαλής το γραμματέα του Κινήματος Γιάννη Μοίρα και τον αναπληρωτή του Θανάση Μπέλτσο.

Η παρουσία του Κινήματος αναγγέλθηκε επίσημα αποσπώντας χειροκρότημα, και ακολούθησαν συζητήσεις με εκπροσώπους των συνταξιούχων, μαζί με τη δέσμευση αυτό να επαναληφθεί σε μία προγραμματισμένη βάση και σε εκτενέστερη μορφή. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο γραμματέας Γιάννης Μοίρας δήλωσε:

«Σήμερα βρισκόμαστε εδώ στα Προπύλαια μαχόμενοι στο πλευρό των συνταξιούχων. Των παππούδων και πατεράδων μας. Των ανθρώπων που έχτισαν την Ελλάδα. Τρόικα και συγκυβέρνηση τους θέλουν επαίτες, με την ελάχιστη εγγυημένη σύνταξη, με τις συνεχείς περικοπές και με τα ασθενή ασφαλιστικά ταμεία που πήγαν οι γνωστοί κυβερνητικοί επιτήδειοι και έπαιξαν τα αποθεματικά τους στα ζάρια (Σοφοκλέους, δομημένα, PSI κλπ.). Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποτελούμε την αιχμή του δόρατος για τα δικαιώματα των συνταξιούχων, την επιστροφή των συντάξεών τους στα επίπεδα πριν την κρίση και πάνω απ’ όλα, για τη διασφάλιση της αξιοπρέπειάς τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου