Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΘΑΣΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΘΑΣΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗ ΘΑΣΟ


Στη Θάσο βρίσκεται από σήμερα το πρωί (15.09.14) ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και ΑΜ-Θ Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

«Συνεχίζω να τηρώ την υπόσχεση μου, επισκεπτόμενος τις περιοχές, όπου είχα περιοδεύσει κατά την προεκλογική περίοδο, ζητώντας την ψήφο των πολιτών, στον αγώνα που έδωσα μαζί με 58 καταξιωμένους συνεργάτες μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους της Θάσου, που μας έδωσαν ένα πολύ σημαντικό ποσοστό και ταυτόχρονα να αρχίσω να καταγράφω «καυτά» θέματα, τα οποία πρέπει να με απασχολήσουν άμεσα» δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Σε αυτή τη νέα επίσκεψη του στο νησί, που τη πραγματοποιεί μαζί με την εκπρόσωπο Τύπου του Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, Βίκυ Μουντζούρη, ενημερώθηκε και για τις ζημιές, αλλά και για την πορεία αποκατάστασης τους από τις πλημμύρες στις περιοχές Καλλιράχη, Μαριές και Λιμενάρια, στα νότια του νησιού.

Το μεσημέρι ο Τέρενς Κουίκ θα βρίσκεται στην Ξάνθη, προκειμένου να έχει την πρώτη συνάντηση εργασίας με τον Πολιτευτή των ΑΝΕΛ, τον Πομάκο Ιρφάν Μεχμέτ Αλή με θέμα την δρομολόγηση του πρώτου Πομακικού Φεστιβάλ.

Το απόγευμα ο Τέρενς Κουίκ θα λάβει μέρος στη Β΄ συνεδρίαση του ΑΜ-Θ Περιφερειακού Συμβουλίου και το βράδυ θα είναι στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα έχει άλλη συνάντηση εργασίας με τον συνάδελφο του Βουλευτή Έβρου Μαρίνο Ουζουνίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου