Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:" Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών. Ποιοι έχουν εξυπηρετήσει δάνεια και με ποια εισοδήματα."


Δελτίο τύπου 23/10/2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ


«Ο κύριος Εισαγγελέας ζήτησε ονόματα. Κατέθεσα καταρχήν τις φωτογραφικές διατάξεις και τροπολογίες προς όφελος συγκεκριμένων επιχειρηματιών τις οποίες κατέθεσε η συγκυβέρνηση και ευνόησε συγκεκριμένους επιχειρηματίες, οι οποίοι με τη σειρά τους ευνόησαν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με διαφημιστική καμπάνια.

Κατά δεύτερον, κατέθεσα συγκεκριμένες πιέσεις που ασκήθηκαν από κρατικούς μηχανισμούς και ιδιαίτερα από το ΣΔΟΕ σε βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ενδεικτικά αναφέρω για δύο βουλευτές που παραμένουν στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και δέχτηκαν μια επισταμένη έρευνα του ΣΔΟΕ και για δύο βουλευτές που έφυγαν από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, χωρίς πολιτική αιτία, με όχι απλώς επισταμένη έρευνα του ΣΔΟΕ, αλλά με φήμες ότι οι άνθρωποι αυτοί βρέθηκαν κάτω από έναν εγκληματικό εκβιασμό.

Κατέθεσα και προσωπικά μου στοιχεία, των επιθέσεων που δέχθηκα και για τις πιέσεις,προκειμένου να υποχωρήσω. Με ρώτησε ο κ. Εισαγγελέας εάν έχω συγκεκριμένα στοιχεία για δωροδοκία. Αν τους είχαμε πιάσει με τη γίδα στην πλάτη θα το είχαμε καταθέσει.

Πρότεινα όμως στον κ. Εισαγγελέα, να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών. Ποιοι έχουν εξυπηρετήσει δάνεια και με ποια εισοδήματα. Πιθανώς να βρεθούν ενδιαφέροντα στοιχεία. Θεωρώ όμως, ότι από τη μια πλευρά είναι η δωροδοκία και από την άλλη πλευρά είναι αυτά που κατατίθενται στη Βουλή και για τα οποία η κ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε, όπως παραδείγματος χάριν οι φωτογραφικές διατάξεις.

Πεδίο λοιπόν δόξης λαμπρό, να προχωρήσουν τα ανοίγματα των συγκεκριμένων υποθέσεων .Νομίζω,έχουν να βρουν πολλά πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου