Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ 
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΝΕΑ ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ 
ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα (11.12.14) ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ στα πλαίσια νέας περιοδείας του, η οποία πλέον εντάσσεται στα πλαίσια της προεκλογικής τροχιάς στην οποία έχει μπει το Κίνημα.

Αύριο θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου το μεσημέρι θα πάρει μέρος και στη Συνεδρίαση του ΑΜ-Θ Περιφερειακού Συμβουλίου και το απόγευμα στην Καβάλα, για δραστηριότητες σχετιζόμενες με την συγκρότηση των ψηφοδελτίων της Ανατολικής Μακεδονίας.

Στην Θεσσαλονίκη ο Τέρενς Κουίκ θα συναντηθεί με Εκπροσώπους των συνταξιούχων της ΕΛΒΟ, θα έχει επίσης άλλη μια συνάντηση με δημοσιογράφους, θα δώσει συνεντεύξεις σε τοπικά κανάλια αλλά και στην ΕΡΤ 3 και το βράδυ θα προεδρεύσει διευρυμένης Σύσκεψης με τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής των ΑΝΕΛ, Πολιτευτές και πολιτικά στελέχη, για ανταλλαγή απόψεων και τις πρώτες οδηγίες για τον σχεδιαζόμενο προεκλογικό αγώνα του Κινήματος.

Στις δράσεις του, τον Τέρενς Κουίκ συνοδεύουν το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Σάββας Τσιμαχίδης και ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Θόδωρος Τοσουνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου