Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ



«Κύριε Πρόεδρε, σας έστειλα μια επιστολή όπως και στους αρχηγούς των κομμάτων. Ξεκινάει η συζήτηση ενός προϋπολογισμού ουσιαστικά εικονικής πραγματικότητας. 

Την ίδια στιγμή που ξεκινάμε να συζητάμε για το σχέδιο του προϋπολογισμού που κατέθεσε, η κυβέρνηση συνδιαλέγεται μέσω email και Teleconference με την τρόικα για την επιβολή νέων μέτρων, που ουσιαστικά θα τα αποδεχθεί - ως κάνει συνήθως - και τα οποία ανατρέπουν τον προϋπολογισμό αυτόν τον οποίο συζητούμε. 

Συζητούμε, δηλαδή, σε μία εικονική πραγματικότητα, λες και κάνουμε ασκήσεις επί χάρτου.

Κύριε Πρόεδρε, προτείνουμε να αναβληθεί η συζήτηση για λίγες μέρες μέχρις ότου καταλήξει τελικά η κυβέρνηση με την τρόικα για ποιον προϋπολογισμό θα κληθεί να ψηφίσει το Σώμα και να μην φτάσουμε σε σημείο να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός και να συζητηθεί αυτές τις πέντε μέρες, να μιλήσουν οι βουλευτές και τη Δευτέρα το πρωί να δούμε καμία πράξη νομοθετικού περιεχομένου που θα ανατρέπει τον προϋπολογισμό για τον οποίο ψηφίσαμε.

Αυτό θα είναι προσβολή και για το Κοινοβούλιο και για το Σώμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου