Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:"Φαίνεται ξεκάθαρα ότι κυβερνητικά στελέχη είχαν άμεση σχέση με τον κ. Σούκουρη.Μην ξεχνάμε ποιοι μετέφεραν τις βαλίτσες στην υπόθεση Κοσκωτά, δεν ήταν ούτε λόρδοι, ούτε καθηγητές πανεπιστημίου"


Δελτίο τύπου 04/12/2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ



«Η Δικαιοσύνη είναι πυλώνας της Δημοκρατίας. Αυτή τη στιγμή εξετάζει μια υπόθεση και έρχονται πολλές πληροφορίες, επώνυμες και ανώνυμες.

Οφείλει να φτάσει μέχρι το τέλος η έρευνα και όσον αφορά το θέμα του αδικήματος της δωροδοκίας ή της απόπειρας δωροδοκίας, του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης, του αδικήματος του εκβιασμού μέσω των κρατικών μηχανισμών, όπως επίσης και των παράλογων αποφάσεων υπουργείων.

Κατέθεσα όσα στοιχεία έχω. Πιστεύω ότι αυτός ο φάκελος δεν θα κλείσει πάλι άρον - άρον προκειμένου ο ελληνικός λαός να μην λάβει τις απαντήσεις στα ερωτήματα τα οποία βασανίζουν όλους τους πολίτες για τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στην πολιτική ζωή του τόπου.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και εγώ προσωπικά θα αντέξουμε όρθιοι και σε απειλές και σε εκβιασμούς. Ούτε εξαγοραζόμαστε, ούτε εκβιαζόμαστε, ούτε γονατίζουμε. Μέχρι το τέλος θα παλέψουμε να φύγει η ξένη χούντα και αυτή η κυβέρνηση που αποτελεί όργανο των δανειστών.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Κύριε Καμμένο, σε σχέση με την προηγούμενη φορά που είχατε καταθέσει τι αλλάζει;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Καταρχήν υπάρχουν θέματα τα οποία δεν εξετάστηκαν καθόλου. Το θέμα, παραδείγματος χάρη, του ΣΔΟΕ, να δούμε πόσοι βουλευτές αυτή τη στιγμή ελέγχθηκαν και τι έγινε από τον έλεγχο αυτό; Σε πόσους έχουν μπλοκάρει λογαριασμούς; Ποιες είναι οι υποθέσεις με τις οποίες εκβιάζει το ΣΔΟΕ πολιτικούς; Και ποια τα ανταλλάγματα;

Εάν δεν ανοίξουν όλες αυτές οι υποθέσεις μία προς μία δεν θα μπορέσει να έχει μια σαφή εικόνα ο εισαγγελέας. Υπάρχουν υποθέσεις με καταγγελίες οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν και βεβαίως η συγκεκριμένη αυτή υπόθεση που φαίνεται ξεκάθαρα ότι κυβερνητικά στελέχη είχαν άμεση σχέση με τον κ. Σούκουρη.

Μην ξεχνάμε ποιοι μετέφεραν τις βαλίτσες στην υπόθεση Κοσκωτά, δεν ήταν ούτε λόρδοι, ούτε καθηγητές πανεπιστημίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου