Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ REAL FM ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ




Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Κύριε Πρόεδρε καλημέρα. 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Καλημέρα κ. Χατζηνικολάου. Καλημέρα και στους ακροατές σας.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Θέλω να ξεκινήσω ζητώντας το σχόλιό σας για την υποψηφιότητα Δήμα και κυρίως αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν πιστεύετε ότι είναι μια υποψηφιότητα που θα μπορούσε να υπερβεί τον στενά νοούμενο κυβερνητικό χώρο των 155-156 βουλευτών και να προσεγγίσει τους 180.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ο κ. Δήμας παραμένει αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έχει επιβραβεύσει όλες τις επιλογές Σαμαρά, ήταν στέλεχος της κυβέρνησης Παπαδήμου που έκανε το PSI, ενίσχυσε την παραμονή της τρόικας στη χώρα και την καταστροφική πολιτική που έχει οδηγήσει στην απώλεια της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Ο κ. Δήμας πιστεύω ότι δεν μπορεί, με κανένα τρόπο, να συγκεντρώσει τους απαιτούμενους βουλευτές. Παρότι ζούμε σε μέρες που θυμίζουν το '65 και φαινόμενα για τα οποία θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα το τι ακριβώς συμβαίνει, νομίζω ότι η επιλογή Δήμα ήταν επιλογή ήττας του κ. Σαμαρά. Επιλογή ήττας που φάνηκε στη συζήτηση της παράνοιας που ζήσαμε τις προηγούμενες μέρες, δηλαδή τη συζήτηση ενός προϋπολογισμού που είχε ανατραπεί από την ίδια την κυβέρνηση και την τρόικα, αφού την ίδια στιγμή μιλούσαν για περισσότερα μέτρα τα οποία θα αναιρούσαν τον προϋπολογισμό για τον οποίο συζητούσαμε.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Κύριε Πρόεδρε γιατί μιλάτε για μέρες '65;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Μιλάω γιατί αυτή τη στιγμή ασκούνται πιέσεις προς τους ανεξάρτητους βουλευτές και όχι μόνο, με πολλά μέσα τα οποία είναι παράνομα είναι εκτός της δημοκρατικής λογικής, είναι εκτός του Συντάγματος, πιέσεις οι οποίες είτε έχουν να κάνουν με εκβιασμούς είτε με προσφορές, πάντως με τρόπους που δεν είναι ούτε νόμιμοι, ούτε αποδεκτοί από μία δημοκρατική χώρα.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Πάντως, μέχρι στιγμής, από την εισαγγελική έρευνα που έχει γίνει δεν έχει προκύψει κάτι χειροπιαστό. Ακούμε και διαβάζουμε, αλλά δεν βλέπουμε συγκεκριμένα πράγματα.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αφήστε να δούμε. Ο κ. Σούκουρης εκλήθη με την ιδιότητα του υπόπτου και αυτό νομίζω ότι είναι κάτι σημαντικό για την πορεία της υποθέσεως σε σχέση με την καταγγελία που έγινε από την κ. Ξουλίδου. Αλλά αφήστε να δούμε, διότι υπάρχουν και άλλες υποθέσεις οι οποίες τρέχουν.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Περίπτωση να αλλάξει ο υποψήφιος μετά τη δεύτερη ψηφοφορία, αν δει η κυβέρνηση ότι δεν τραβάει ο κ. Δήμας, δεν πλησιάζει τους 180, τη θεωρείτε πιθανή;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Πάρα πολύ πιθανή και μάλιστα θα σας πω ότι βουλευτές τους οποίους έχουν προσεγγίσει μου λένε ότι θα πάει η κυβέρνηση να παίξει το τελευταίο της χαρτί στην τρίτη ψηφοφορία. Όμως τα πράγματα εδώ, όπως είπατε πολύ καλά στην εισαγωγή σας - σας άκουσα με προσοχή το πρωί - είναι θέματα πολιτικής. Εδώ έχουμε ουσιαστικά την επιβεβαίωση από την πλευρά της κυβέρνησης ότι πάμε σε δύο νέα μνημόνια εάν συνεχίσουμε αυτή την πολιτική. Σε δύο νέα μνημόνια από τα οποία το ένα θα είναι με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και το άλλο θα είναι με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μνημόνια τα οποία θα φορολογήσουν για μία ακόμα φορά την ιδιωτική περιουσία και θα οδηγήσουν σε πάρα πολλές περιπτώσεις στην απώλεια της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων. Εδώ λοιπόν είναι πολιτική επιλογή την οποία θα κάνουν οι πολίτες και οι βουλευτές.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Η παράταση του μνημονίου είναι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και αναρωτιέμαι αν τυχόν δεν εκλεγεί πρόεδρος και πάμε σε εκλογές και έχουμε μια νέα κυβέρνηση, προφανώς με βάση τις δημοσκοπήσεις, κυβέρνηση συνεργασίας και πάλι, μέσα στον Φεβρουάριο. Τι θα κάνει αυτή η νέα κυβέρνηση, θα ζητήσει νέα παράταση του μνημονίου; Και το ρωτώ, γιατί τον Μάρτιο λήγουν ομόλογα ύψους 4,5 δις ευρώ.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Καταρχήν το μνημόνιο δεν τελειώνει. Τελειώνει αυτό το δεύτερο μνημόνιο που έχουν υπογράψει.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Αυτό το συγκεκριμένο. Το μνημόνιο δεν τελειώνει καταρχήν όσο υπάρχουν και ισχύουν οι εφαρμοστικοί του νόμοι, αλλά μιλώ για το υπάρχον μνημόνιο.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Εδώ η συμφωνία για την προληπτική γραμμή στήριξης - είναι σαφές από τον ESM, έγγραφο το οποίο κατέθεσα στη Βουλή - μιλάει για πιο σκληρά μνημόνια. Δύο μνημόνια, ένα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ένα με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης. Αυτά τα δυο μνημόνια προβλέπουν νέα μέτρα κατά της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων, δήμευση ιδιωτικής περιουσίας και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Αυτά είναι νέα μνημόνια. Εδώ λοιπόν, ο ελληνικός λαός θα κληθεί να ψηφίσει, εάν συναινεί σε αυτή την πολιτική η οποία επιβάλλει δυο νέα μνημόνια.

Εμείς σας λέμε ξεκάθαρα, λέμε «όχι» και ξεκάθαρα λέμε ότι εάν θα υπάρξει πολιτική λύση μετά τις εκλογές, δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η επίθεση κατά της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων. Οι Έλληνες έχουν εξαντληθεί πλήρως. Δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε από τη μία πλευρά να πληρώνονται οι κερδοσκόποι «ακούρευτα» τα ομόλογά τους και οι Έλληνες που συμμετείχαν στο PSI να έχουν πληρώσει πάνω από 70% της αξίας των ομολόγων που εμπιστεύτηκαν το ελληνικό κράτος. Το ίδιο συμβαίνει και με τα νοσοκομεία που δεν έχουν αυτή τη στιγμή φάρμακα, με τα πανεπιστήμια που κλείνουν και τα ασφαλιστικά ταμεία που δεν μπορούν να δώσουν συντάξεις.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Τι θα γίνει στο τέλος Φεβρουαρίου; Δεν προλαβαίνει να έχει γίνει διαπραγμάτευση και με βάση τους χρόνους που τρέχει τώρα το πράγμα πολιτικά τι θα γίνει θα ζητηθεί από τη νέα κυβέρνηση παράταση μνημονίου για να γίνει διαπραγμάτευση; Διότι θα εκκρεμεί η πληρωμή 4,5 δις σε ομόλογα τον Μάρτιο.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κανένα ομόλογο δεν πρόκειται να πληρωθεί εάν δεν γίνει πρώτα Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου για να διακριβωθεί ακριβώς ποιο είναι το χρέος, σε ποιους χρωστάμε, με ποιες δανειακές συμβάσεις υπογεγραμμένες ή όχι.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Αν δεν πληρωθούν είναι χρεοκοπία.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Γιατί δεν είναι χρεοκοπία αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή;

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Όχι, δεν είναι. Δεν είναι, μπορεί να είναι χρεοκοπία της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού νοικοκυριού, αλλά του κράτους δεν είναι.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Το default το οποίο επήλθε με το PSI ήταν χρεοκοπία. Δηλαδή πληρώθηκαν τα CDS και θεωρήθηκε χρεοκοπία. Χρεοκοπία είναι μια λέξη η οποία μας φοβίζει, αλλά εδώ έχουμε χρεοκοπήσει την ελληνική οικογένεια. Εγώ ως Έλληνας πολιτικός έχω υποχρέωση και αυτό που λέω στους πολίτες είναι ότι εγώ πρώτα θα προστατεύσω την περιουσία του Έλληνα, της ελληνικής οικογένειας, την ιδιωτική και τη δημόσια περιουσία και εν συνεχεία θα προστατεύσω τους κερδοσκόπους ομολογιούχους οι οποίοι αυτή την στιγμή εκβιάζουν την πατρίδα μου.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Επομένως λέτε να μην πληρωθούν τα ομόλογα του Μαρτίου.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Εγώ λέω ότι δεν θα πληρωθεί απολύτως τίποτα εάν δεν γίνει Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου και η νέα κυβέρνηση με λαϊκή εντολή να διαπραγματευτεί και να προχωρήσει σε μονομερή διαγραφή του χρέους εκείνου που είναι επαχθές και επονείδιστο.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει ακριβώς αυτά.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Για αυτό δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Είναι απλό.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ναι, αλλά έχετε πει ότι θα συνεργαστείτε μαζί του, ότι θα συζητήσετε για κυβερνητική συνεργασία.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Υπό σκληρούς όρους. Εμείς στα εθνικά θέματα, στα θέματα που έχουν σχέση με την Ορθοδοξία και στα θέματα της οικονομίας εμείς έχουμε σαφή πολιτική. Αν αύριο μου πει ο κ. Τσίπρας ότι «εμείς δεχόμαστε τα εθνικά θέματα, δεχόμαστε τα θέματα της Ορθοδοξίας όπως τα θέτεις, δεχόμαστε τα θέματα της μετανάστευσης όπως τα θέτεις, αλλά ξέρεις κάτι, εμείς θα υπογράψουμε ένα μνημόνιο για άλλους έξι μήνες και θα πάμε να διαπραγματευτούμε προχωρώντας στην ίδια πολιτική με την κυβέρνηση», η απάντηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα είναι «όχι». Εμείς δεν πρόκειται να ανταλλάξουμε κυβερνητική καρέκλα με συνέχιση της πολιτικής που έχει φτωχοποιήσει την πατρίδα μας.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Πάντως, η δήλωση για μη πληρωμή των ομολόγων δημιουργεί ανησυχία, διότι μετά θα αρχίσουν τα προβλήματα με τις εισαγωγές φαρμάκων, με το πετρέλαιο, με διάφορα. Δημιουργεί μεγάλη ανησυχία.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Να σας πω κάτι; Να ανησυχήσουν. Να ανησυχήσουν και το λέω ξεκάθαρα αυτό.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Όχι, δεν θα ανησυχήσουν αυτοί, θα ανησυχήσει η ελληνική κοινωνία που θα μείνει πιθανόν χωρίς φάρμακα και χωρίς πετρέλαιο.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν θα μείνουν ούτε χωρίς φάρμακα, ούτε χωρίς πετρέλαιο. Δεν εξαρτώνται από ένα ομόλογο τα φάρμακα και το πετρέλαιο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι περισσότεροι έμποροι δεν μπορούν να κάνουν εξαγωγές, δεν μπορούν να κάνουν εισαγωγές, οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού ή μιας ακίνητης περιουσίας οδηγούνται στη δήμευση της περιουσίας τους.

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να είναι ο μπαταξής του κόσμου, αλλά θα γίνει Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου, θα διαγραφεί το χρέος που είναι επαχθές και επονείδιστο και ο ελληνικός λαός βάσει των αρχών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης θα πληρώσει αυτά που μπορεί να πληρώσει και αυτά που αναγνωρίζει. Είπατε στην αρχή ότι συμφωνήσαμε όλοι για να πληρωθεί το ομόλογο από τα Κέιμαν. Δεν συμφωνήσαμε όλοι.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Εσείς όχι. Είπα ποιοι, είπα τα ονόματα. Ο κ. Τσίπρας είχε συμφωνήσει. Και εσείς λέτε ότι θα μπείτε σε κυβέρνησή του, έτσι μου είπατε την προηγούμενη φορά. Και ενώ εσείς το λέτε αυτό εκείνος λέει ότι έχει πολιτιστική απόσταση από εσάς. Τον ακούσατε στον ΣΚΑΪ κ. Πρόεδρε;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ακούστε με κ. Χατζηνικολάου, ο κ. Βενιζέλος στην συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών είχε πει ότι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν θα περάσει στο δημόσιο χρέος και αυτό ήταν ψέμα. Με αυτή την έννοια είχε τότε ειπωθεί ότι μπορεί να πληρωθεί ή όχι το συγκεκριμένο ομόλογο.

Όσον αφορά τον κ. Τσίπρα, δεν μπορώ να σκεφτώ παρά αυτά τα οποία λέει δημόσια. Και αυτά που λέει δημόσια δεν νομίζω ότι συμφωνούν στην πληρωμή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους, στελέχη του πράγματι, έχουν πει τα αντίθετα από αυτά που λέμε εμείς. Εδώ λοιπόν, αν είναι να υπάρξει μια συμφωνία μετά τις εκλογές θα είναι με δημόσια, σκληρή και απόλυτη διαπραγμάτευση.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Αυτός είπε πάντως ότι σας χωρίζει και πολιτιστική απόσταση, το ακούσατε αυτό στο ΣΚΑΪ;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Μας χωρίζει πολιτιστική απόσταση, όταν οι απόψεις κάποιων από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θα πρέπει να διαχωριστεί η Εκκλησία από το κράτος, όταν θα πρέπει να καταργηθούν από το Σύνταγμα για παράδειγμα τα θέματα που αφορούν την Ορθόδοξη πίστη. Εκεί μας χωρίζει μεγάλη απόσταση, τεράστια απόσταση και αυτή η απόσταση αν θέλετε, για εμάς είναι απόσταση η οποία δεν θα γεφυρωθεί. Δεν πρόκειται εμείς να κάνουμε πίσω σε αυτά. Δεν πρόκειται εμείς στη Θράκη να δεχθούμε υποψηφίους οι οποίοι στηρίζονται από το τουρκικό προξενείο.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Μου είπατε πριν για τις πιέσεις και ρωτά ένας φίλος ακροατής, ρωτήστε, μου γράφει, κύριε Χατζηνικολάου, ευθέως το πρόεδρο, τον κ. Καμμένο, αν έχει και ο ίδιος δεχθεί τέτοιες πιέσεις.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Έχω δεχθεί πάρα πολλές πιέσεις και δέχομαι καθημερινά πιέσεις με προσφορές απίστευτες, «βρείτε τα και θα δεις τι θα έχεις». Δεν πρόκειται εμείς όμως να γονατίσουμε.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Από ποιους γίνονται αυτές;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Από επιχειρηματίες, από φίλους εντός και εκτός εισαγωγικών, από παράγοντες. Είναι ξεκάθαρο.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Συνοδεύονται δηλαδή και από οικονομικές προσφορές;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αν μπορούσα να το αποδείξω στη Δικαιοσύνη θα σας έλεγα «ναι», αλλά καταρχήν είναι προσφορές οι οποίες αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και θέλω να ξεκαθαρίσω κ. Χατζηνικολάου ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πρόκειται να γονατίσουμε, δεν εκβιαζόμαστε.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το δεν εκβιαζόμαστε γιατί το λέτε; Υπήρξε και προσπάθεια να εκβιαστείτε;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ξεκάθαρα, όταν το ΣΔΟΕ ελέγχει από τους 12 βουλευτές τους εννέα, όταν πιεζόμαστε με δήθεν έρευνες σε ανύπαρκτα θέματα, όταν έχουμε βουλευτές που έχουν φύγει από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και στους οποίους έχουν κατασχέσει τους λογαριασμούς και δεν μπορούν να διακινήσουν ούτε ένα ευρώ αυτοί και οι οικογένειές τους. Εγώ αυτά έχω ζητήσει από τον εισαγγελέα να ερευνήσει και να δούμε ο καθένας γιατί δεν άντεξε ή και γιατί έκανε κωλοτούμπα την τελευταία στιγμή.

Εγώ ντρέπομαι πραγματικά για εκείνους οι οποίοι ψηφίστηκαν από τον ελληνικό λαό προκειμένου να παλέψουν αυτή την κυβέρνηση και την τρόικα και βλέπουμε αναίτια πολιτικά να κάνουν πολιτική κωλοτούμπα και να στηρίζουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στέλεχος της κυβέρνησης Παπαδήμου και συνεχιστή της πολιτικής των μνημονίων και της άλωσης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.

Αυτά όλα όμως θα διερευνηθούν και να ξέρουν πολύ καλά ότι οι «Συμπιλίδηδες» δεν γράφτηκαν ποτέ στην ιστορία, απλώς στα μαύρα κατάστιχα.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Πάντως, κ. Πρόεδρε, από την άλλη μεριά εάν υπάρχει κάτι και το βρίσκει το ΣΔΟΕ καλώς το βρίσκει. Θέλω να πω η ιδιότητα του βουλευτή δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ελέγχεται.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Όχι απλώς να ελέγχεται, να τον ελέγξουν και να τον γδύσουν και αυτόν και τα μέλη της οικογένειας του. Σωστά. Αλλά από εκεί και πέρα όταν ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, ο κ. Παπασταύρου, που διαπραγματεύεται με την τρόικα είναι στην λίστα Λαγκάρντ με 5 εκατομμύρια, όταν βγαίνει ο κ. Κακλαμάνης του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή και λέει «δεν ελέγξατε κανέναν από την λίστα Λαγκάρντ, από την λίστα του Λουξεμβούργου». Όλα αυτά έχουν να κάνουν με παράνομες πιέσεις οι οποίες γίνονται από παρακρατικούς μηχανισμούς.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Σύμφωνοι. Εγώ το λέω με την έννοια ότι για να εκβιαστείς πρέπει να είσαι «εκβιάσιμος», εάν δεν είσαι «εκβιάσιμος» δεν εκβιάζεσαι.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Μην το λέτε αυτό.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Mα πώς; Με κατασκευές; Εννοείτε με κατασκευές;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Με κατασκευές εννοώ, γιατί αυτό το ζουν και οι έμποροι. Υπάρχουν έμποροι οι οποίοι είναι καθαροί και μπαίνει μέσα ο ελεγκτικός μηχανισμός και αφού δεν βρίσκει τίποτα για να τον γράψει, του τραβάει ένα πρόστιμο, έτσι και αυτοί που μας ακούν το ξέρουν. Υπάρχουν επιχειρήσεις που έχουν ελεγχθεί και έχουν τα πάντα άριστα, αλλά πρέπει να τους κόψουν μια παράβαση. Είναι άλλο αυτό και άλλο είναι να σε βάζουν κάτω και να σε ελέγχει παραδείγματος χάριν το ΣΔΟΕ Λαμίας, στη Σάμο, επειδή εκεί είναι ο κομματικός εγκάθετος, χωρίς καμία δικαιοδοσία και να παρεμβαίνει ο οικονομικός εισαγγελέας και να λέει όχι αυτό που κάνουμε είναι παράνομο.

Αυτά όλα να ξέρετε θα βγουν προς τα έξω και θα αποδειχθεί τι παίχτηκε αυτές τις βρώμικες μέρες όχι του ΄89 που λένε κάποιοι, αλλά του 2014. Το 2014 αυτό που γίνεται είναι πρωτοφανές. Όμως δεν θα βρουν τους 180. Δεν υπάρχουν εκείνοι οι εντός ή εκτός εισαγωγικών πρόθυμοι και κάποιοι άνθρωποι που είναι εκλεγμένοι στη Βουλή έχουν αξιοπρέπεια και αντέχουν στους εκβιασμούς, στις πιέσεις και στις προσφορές.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Σας ευχαριστώ πολύ.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Να δείτε ότι εμείς θα αντέξουμε. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου