Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

"Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε όρθιοι και θα παραμείνουμε όρθιοι μέχρι τέλους σε αυτά που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό. "ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ





«Θέλω να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές σε όλους. Σε εσάς τους δημοσιογράφους, στους τεχνικούς και στον ελληνικό λαό. Να είναι σίγουρος ο ελληνικός λαός ότι η ελπίδα έρχεται με τη γέννηση του Χριστού, αλλά και με την απελευθέρωση της χώρας μας από τα μνημόνια και από τις πολιτικές που επιβάλλουν αυτή τη στιγμή οι ξένοι κατακτητές, οι τραπεζίτες και οι δανειστές. Θα έρθει ξανά το χαμόγελο και δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε όρθιοι και θα παραμείνουμε όρθιοι μέχρι τέλους σε αυτά που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό. Τα «μαξιλάρια» θα ακολουθήσουν την τύχη όλων εκείνων που παραβίασαν τη λαϊκή εντολή. 

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Για την απόφαση της Εισαγγελίας για την υπόθεση Χαϊκάλη κ. Πρόεδρε;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Νομίζω ότι την έκρινε ο λαός και ο λαός σύντομα θα βάλει στο αρχείο όλους αυτούς οι οποίοι λειτουργούν με κανονισμούς καθεστώτος και όχι ενός ελεύθερου πυλώνα της Δημοκρατίας. 

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Κύριε Πρόεδρε φοβάστε διαρροές στην τρίτη ψηφοφορία;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει καμιά διαρροή από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου