Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ


Ο πρώην εισαγγελέας κ. Ιωάννης Σακκάς εντάσσεται στη δύναμη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και θα είναι υποψήφιος στην Β’ περιφέρεια Αθηνών.



Ο κ. Κωνσταντίνος Κατσίκης, υιός του αειμνήστου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρου Κατσίκη, εντάσσεται στη δύναμη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και θα είναι υποψήφιος του Κινήματος στις επερχόμενες εκλογές. Ο ίδιος δήλωσε την επιθυμία του να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής.


Ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος, διπλωματούχος μηχανικός ΕΜΠ, δημοσιογράφος, Α’ αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, προσχωρεί στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ως πολιτευτής της Α’ Αθηνών.


Στους Ανεξάρτητους Ελληνες ο Κριστόφ Βαζέχα


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε στα Χανιά με τον Παναγιώτη Σαπουνάκη, πρώην αντιπρόεδρο και εκπρόσωπο Τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και επί σειρά ετών πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Νομού Χανίων, ο οποίος προσχωρεί στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και θα είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Χανίων.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη ο οποίος θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου