Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ @TerensQuick:"Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΜ-Θ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2014-20 ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ."


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΜ-Θ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2014-20 ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ»


Μετά το τέλος της χθεσινοβραδυνής συνεδρίασης του ΑΜ-Θ Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Επικεφαλής του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, έκανε την εξής δήλωση:

«Χθές βράδυ στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αν.Μακεδονίας - Θράκης, ψηφίσαμε το πρόγραμμα ανάπτυξης για τα επόμενα έξι χρόνια.

Στην πράξη αποδείξαμε αυτό που διακήρυττα από τα δημοσιογραφικά μου χρόνια. Ότι το κράτος και κυρίως ο Αυτοδοικητικός Τομέας, πρέπει να έχει συνέχεια. 

Το πρόγραμμα για την ΑΜ-Θ Περιφέρεια 2014-20, άρχισε να το εκπονεί η προηγούμενη Διοίκηση. Η σημερινή υπό τον Γιώργο Παυλίδη πήρε τη σκυτάλη, πάτησε επάνω του, το βελτίωσε, το επικαιροποίησε με πιό ρεαλιστικές λύσεις, χωρίς να παινεύεται, ότι αποτελεί και την τέλεια πρόταση σε εποχές μεγίστης κρίσης για τη πατρίδα μας. Όμως είναι μία πρόταση που παλεύει πολλά ανοικτά ζητήματα.

Ο Συνδυασμός που ηγούμαι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ξεκαθαρίσε προεκλογικά ότι σχηματίστηκε από 58 συνιδρυτικά μέλη που αγαπάμε αυτό το τόπο και με σκοπό να τον υπηρετήσουμε με κάθε διάθεση συνεργασίας δίπλα σε όποιον προσφέρει θετικά πρόσημα, αλλά χωρίς να δίνουμε λευκή κάρτα.

Δεν είμαστε της αντίληψης αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Είμαστε της αντίληψης αντιπολίτευση για την προσφορά στη Μακεδονία μας και την Θράκη.

Και αυτό κάναμε χθες βράδυ. Μαζί με τον συνάδελφο μου Ηρακλή Χατζηθεοδωρίδη, ο Συνδυασμός μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, που είναι ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ψήφισε το εξαετές Πρόγραμμα της Περιφέρειας, γιατί δεν πρέπει να πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ. Λυπήθηκα που παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν μπόρεσαν να αποτάξουν τον κομματικό τους μανδύα, με αποτέλεσμα να καταψηφίσουν. 

Ταυτόχρονα, μιλώντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, πρότεινα να ζητήσουμε από τη Βουλή να ανασύρει από τα συρτάρια της το ΟΜΟΦΩΝΟ πόρισμα της διακομματικής επιτροπής του 1992 για τη Θράκη. Επικαιροποιημένο, θα είναι ο καταλύτης για την ανάσταση της ΑΜ-Θ περιοχής μας.

Ως Βουλευτής, θα αναλάβω τις σχετικές πρωτοβουλίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου